Eveniment final Bucuresti

ANCS a organizat joi, 29 noiembrie 2012, la Hotel Athénée Palace Hilton Bucuresti, sala Le Diplomate Theatre, între orele 10:00 şi 14:00, evenimentul de încheiere a proiectului: „Dezvoltarea capacităţii Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică de elaborare a politicilor publice în domeniul inovării şi al transferului tehnologic pentru asigurarea unei dezvoltări socio-economice durabile”, cod SMIS 24120.

Sub conceptul tematic „Conexiuni pentru inovare durabilă” au fost dezbatute semnificația rețelelor de inovare construite pe parcursul proiectului, dar și direcțiile de dezvoltare pe viitor. În cadrul evenimentului a fost analizata modalitatea în care colaborarea între administrația publică cu institutele de cercetare și companiile inovatoare stă la baza unor politici publice eficiente pentru România anului 2020, în economie, mediu și societate.

Pornind de la problemele ce au determinat inițierea proiectului, echipa de implementare a prezentat instrumentele dezvoltate de ANCS pentru a îmbunătăţi procesul de elaborare, monitorizare şi evaluare a politicilor publice de inovare şi transfer tehnologic.

În cadrul evenimentului, moderatorii Cristian Pârvan și Alexandru Mironov au invitat la dezbatere atât reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, cât și membri ai agențiilor pentru dezvoltare regională, împreună cu cei ai mediului academic și de cercetare, respectiv ai mediului de afaceri din România.

De asemenea, invitaţii prezenţi în sală – membri ai rețelei naționale de promotori ai inovării și transferului tehnologic, dezvoltate pe parcursul celor 17 evenimente si sesiuni de comunicare organizate în cadrul proiectului – au contribuit cu propria perspectivă asupra tematicilor dezbătute.

ANCS a avut inițiativa derulării primului proiect naţional destinat creării de politici publice de inovare durabilă pentru economie, societate şi mediu, cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative” (PO DCA) 2007-2013.

Agenda evenimentului poate fi descarcata de  aici.

Comunicatul de presa transmis catre mass-media poate fi consultat aici.

Transmisie live
Evenimentul a fost transmis live pe acest site in data de 29 noiembrie 2012 intre orele 10:30 - 15:30, de la Bucuresti. Linkul a fost activ doar pe perioada de desfasurare a evenimentului.

Prezentari

Prezentarile sustinute in cadrul evenimentului pot fi descarcate de mai jos:

Dl. Alexandru Cristian Strenc - Managementul inovarii activitatea ASROCT national 383.ppt

Dl. Bogdan Ciocanel - Analiza situaţiei actuale a modului de raportare a performanţelor în domeniul inovării şi transferului tehnologic.ppt

Dl. Gheorghe Marmureanu - Project DACEA.ppt

Dl. Mircea Martis - Managementul inovării ASROCT 383.ppt

Dl. Radu Dimitriu - Prezentare Proiect MARINEGEOHAZARD.ppt

 

Fotografii de la eveniment

CAUTARE

 AUGUST 2018


LU MA MI JO VI SA DU
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031